Have you made up your mind about your destination? The best accommodation deals are being booked fast, don’t let anyone keep ahead!

I want to find a house NOW!

Nova sala d’oci Conviu l’UAB


Showing 1-1 of 1 entries

1

Pagina web d'un possible projecte d'una sala d'oci situada a la plaça civica on podras jugar, debatir i conèixer a gent. Entra-hi

Primer cop que sents a parlar de Conviu l’UAB? No et preocupis perquè aquí respondrem les teves preguntes.
T’estàs preguntant qui som? Conviu l’UAB és una sala d’oci per a estudiants de la UAB. Ets totalment benvingut a venir a les nostres sales localitzades a la segona planta de l’edifici central de la plaça cívica, sobre la cafeteria. Allà trobaràs diferents sales per compartir grans estones amb els teus amics. Però no volem que només et relacionis amb gent del teu cercle, Conviu l’UAB pretén connectar estudiants de totes les facultats de la universitat.
Et pica la curiositat per saber que hi ha a les diferents sales? Doncs vine a veure’ns! Però aquí us fem una petita pinzellada del que et pots descobrir en les diverses sales del Conviu:
Un cop arribis trobaràs tres zones: la principal i més gran compta amb jocs com el billar o el futbolí, un escenari per fer xerrades, competicions i concursos que l’equip de Conviu organitza cada setmana.
A la segona sala pots trobar un espai de relaxació i socialització ple de sofàs i butaques perfecte per petar la xerrada amb els teus companys.
Per acabar, trobem l’última sala preparada per jocs de rol, videojocs, jocs de taula, jocs de cartes, etc, on et posaràs en mode competitiu. 

Conviu l’UAB ofereix concursos de ball, competicions de Just Dance, tornejos de cartes, de Mario Kart, Karaoke, jocs de taula i molt més! No t’ho pots perdre.

També recomanem que revisis la nostra pàgina web, ja que aquí podràs conèixer les últimes notícies del Conviu, com per exemple els guanyadors dels últims tornejos, com apuntar-te a concursos o reservar sales per la teva classe.

Ara ja hem respost la pregunta de qui som. Només falta que vinguis a coneixe’ns!

Showing 1-1 of 1 entries

1

Don’t have an account? Sign up.

Wait a moment, please

Run hamsters! Run!