Have you made up your mind about your destination? The best accommodation deals are being booked fast, don’t let anyone keep ahead!

I want to find a house NOW!

LATIN SALSA TIPS FOR DANCING A WHOLE NIGHT AT DISCO


Showing 1-5 of 5 entries

1

HEY ERAMUS PEOPLE... MY NAME IS KARLA AS YOU CAN SEE... AND IM FROM PANAMÁ... A CENTRAL AMERICAN COUNTRY WHERE EVERYTHING AT DISCOS IS ABOUT DANCING WITH A PARTNER AND FOLLOWING RITHYMS LIKE SALSA, MERENGUE, REGGAETON,ETC... WHEN I DID MY ERASMUS AT ORTUGAL I GAVE FREE SALSA CLASES AND EVERYBODY LOVED IT.. I HAD 37 STUDENTS FROM AT LEAST 5 DIFERENT COUNTRY.... ILL BE IN WROCLAW FROM FEBRARY 13 TILL AUGUST 15..... I WILL LIKE TO DO THE SAME.. AND MAYBE EVEN TALK WITH SOME DISCOS TI CREATE A SALSA EVENT EVERY WEEK TO PRACTICE... THE SALSA CLASES CAN BE FRO FREE.. WE JUST NEED TU¿O FIND A PLACE TO PRACTICE DURING THE WEEK AND THATS IT.....

 yes magdalena it would be awesome... and also tell to some people

me giving clses to erasmus, below

Hi Karla :)

Great idea! I would like to participate as well. But what kind of salsa do you teach. I guess not LA Style on1 but cuban one, am i right?

Hi Karla! I'm a ERASMUS student in Wroclaw. I think that if you talk about this in Facebook groups more people will read it. I tried to look for you in Facebook but there are several Karla Espinales. I'm from Spain and I will be here in Wroclaw until end of June but I would like to join to your classes.

https://www.facebook.com/groups/erasmus.WRO/

Here you have the website of the group.

Thanks! =)

Showing 1-5 of 5 entries

1

Don’t have an account? Sign up.

Wait a moment, please

Run hamsters! Run!