Diğer
Diğer
Diğer
Diğer
Diğer
Diğer
1/6

Apartamento en Calle Ferrándiz, Malaga (Málaga, İspanya)

Daire · 2 banyo · 100m2

  • Güvence korumalı

    İşini kolaylaştırmak için buradayız! Ev sahibi depozitonuzu geri vermezse, biz size iade ederiz.

  • Bazı faturalar dahil
    Enjoy worry-free living with included bills, covering rent and utilities for a hassle-free renting experience.
  • Verified landlord
Registration number (NRA)
From July 1, 2025, all short-term rentals in Spain must display a verified registration number (NRA). Platforms are required to ensure compliance and remove unregistered listings.

Genel görünümü gör

Yatak odası 1

Taşınmaz hakkında

Mobilyalı
Klima
Bulaşık makinesi
Çamaşır makinesi
Asansör
Donanımlı mutfak
Balkon veya teras

Detaylar

dontKnow
Enerji sertifikasını görüntüle

Daire 16.09.2026 tarihinden itibaren müsaittir. Dairenin toplam alanı 100 metrekaredir. 2 yatak odası, 2 banyo ve 1 oturma odası bulunmaktadır.

Apartman aidatı aylık kiraya dahildir. İnternet dahil olmak üzere ortalama fatura maliyeti 90€'dur.

Minimum 1 aylık konaklama süresi gereklidir. Doğrudan online rezervasyon yapılabilir.

Gerekli belgeler: - Kimlik Kartı - Mali teminat

(İlan metni) ...nternet ve giriş işlemleri dahil) [TR] - 500€ (Sözleşme taslağının hazırlanması ve tescili, rezervasyon yönetimi ve koordinasyonu, yardım ve destek dahil). Giriş yapmadan önce ödenmelidir.

Not: Rezervasyon onaylandıktan sonra, Spotahome'un mülkü yöneten yerel ortağı sizinle doğrudan iletişime geçecektir. Güvenlik depozitosu ve ilk ayın faturalarının (Spotahome'da ödenen kiraya dahil değilse) ödenmesini talep edeceklerdir. Ayrıca sözleşmeyi imzalama konusunda nasıl ilerleyeceğinize dair talimatlar alacaksınız.

Müsaitlik durumunu kontrol et

Taşınmaz şu tarihten itibaren müsaitEylül 19, 2026

Minimum kalış kaç gün?1 Ay (30 günler)

Maksimum kalış kaç gün?5 Aylar (150 günler)

2026
Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
2027
Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara

Uygunluk

Dolu

bir saat önce güncellendi

Aylık ücret

Ayda ne kadar ödeme yapılır?

Aylık kira
1100€

Hangi faturalar fiyata dahil?

Elektrik
Dahil
Su
Dahil
Gaz
Dahil
Kablosuz internet
Dahil değilEstimated: 90€/month

Kayıt sırasında ödeme

Ödenmesi gereken depozito var mı?
1100€
Ev sahibi ücreti
500€

Diğer giderler ve hizmetler

Temizlik hizmeti var mı?
Not available

Detaylar

Kontrat
14 günde bir
İptal politikası
Standart

Konaklama kuralları

Evcil hayvan kabul edilmiyor
Sigara içmek yasaktır
Çiftler için mükemmel

Ev sahibi politikaları

Lütfen bu mülkün profesyonel bir şirket tarafından yönetildiğini unutmayın. Kira ödemeleri doğrudan ev sahibine yapılacaktır; ancak, elektrik, su, doğalgaz gibi faturalar ve depozito dahil olmak üzere tüm ek masraflar şirkete ödenmelidir.

Önemli: Ödeme özetinde belirtilmeyen bazı ek masraflar olabileceğinden, lütfen mülkün açıklamasını dikkatlice okuyun.

Ev sahibi hakkında bilgi

Profesyonel

Tüm ev sahiplerimiz ekibimiz tarafından doğrulanmaktadır.

Spotahome Group'ta
Den beri 2026
Mutlu kiracı sayısı kaç?
191
Cevap zamanı
9-15h
Erasmusu'da yayınlanan taşınmazlar
821

Rezervasyon yapmak ister misin?

Evinizi %100 çevrimiçi bulun

Erasmusu ile yüz yüze ziyaretler geçmişte kaldı. Ekibimiz, çevrimiçi olarak görüntüleyebilmeniz için video turları ve fotoğraflar sunarak mülkü doğrular. Kararınızı vermek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri topluyoruz.

Rezervasyon talebinde bulunun

Sadece birkaç basit bilgi ile mülk için talepte bulunabilirsiniz. Unutmayın, ev sahibi onaylayana kadar sizden ücret alınmayacaktır.

24 saat veya daha kısa süre içerisinde yanıt alın

Ev Sahibinin rezervasyon talebinize yanıt vermesi için 24 saati vardır. Kabul ederlerse, ödeme yönteminizden ücret alınacak ve sizi Ev Sahibi ile iletişime geçeceğiz. Kabul etmezlerse endişelenmeyin, sizden ücret alınmayacak ve alternatif arayışınızda size yardımcı olacağız.

Giriş

Taşınma tarihinizi, anahtar tesliminizi ve diğer her şeyi doğrudan Ev Sahibinizle planlayın. Ekstra bir güvenlik adımı olarak, bizimle bir problem hakkında iletişime geçmezseniz yalnız ilk ayın kirasını, siz taşındıktan 48 saat sonra Ev Sahibine aktaracağız.

Ayrıca şunu da beğenebilirsin...

  1. Malaga
  2. >
  3. Kiralık apartman
  4. >
  5. Calle Ferrándiz (Ref: 1576749)