Kontrol edildi
Oda
Mutfak
Mutfak
koridor
Büro
koridor
Banyo
Banyo
Banyo
Görünüm penceresinde
Görünüm penceresinde
Spotahome dan Mike tarafından kontrol
Eğlence alanı
Bisiklet Garajı
Açık alan
Topluluk çalışma alanı
Topluluk mutfağı
Ortak alan
Ortak alan
Çamaşır
Çamaşır
Ortak alan
Topluluk çalışma alanı
Ortak alan
Sessiz salon
lobi
lobi
Açık alan
Açık alan
Kat planı
1/30

Adlershof'ta öğrenci yurdunda kiralık müstakil stüdyo daire (Berlin, Almanya)

Üniversite yurdu · 1 banyo · 22m2

  • Kontrol edildi

    Ev denetmenimiz evi inceledi ve listede tam olarak gördüklerinizi alacağınızdan emin olmak için bir video turu hazırladı.

  • Faturalar Dahil

    Enjoy worry-free living with included bills, covering rent and utilities for a hassle-free renting experience.

Genel görünümü gör

Senin odan ()

Mobilyalı
Özel banyolu süit
Çalışma masası
Tek kişilik yataklı

Taşınmaz hakkında

Mobilyalı
Çamaşır makinesi
Kurutucu
Asansör
Donanımlı mutfak
Balkon veya teras

Detaylar

  • Wi-Fi: evet
  • Spor salonu erişimi: evet

Bu, Büchner Weg'de bir öğrenci yurdunda kiralık 22m2'lik bir stüdyo dairedir. Odanızda seramik ocaklı kendi mini mutfağınız bulunmaktadır. Burada ortak mutfak, lobi, oyun ve çalışma alanları, spor salonu ve çatı katı terası gibi binanın tesislerine erişebileceksiniz!

  • Önemli: Bu özellik bir kümeden biridir. Aldığınız mülk, resimlerde gördüğünüzden biraz farklı olabilir. Ayrıca burada çamaşır makinesine erişiminiz olmayacak ama endişelenmenize gerek yok çünkü çamaşırhane hizmeti ev sahibi tarafından sağlanıyor.
  • Stüdyo zemine göre teras veya balkonludur.

Bu taşınmaz hakkında daha fazla bilgi

Stüdyo zemine göre veranda veya balkona sahiptir.

Müsaitlik durumunu kontrol et

Taşınmaz şu tarihten itibaren müsaitEylül 01, 2024

Minimum kalış kaç gün?12 Aylar (365 günler)

Maksimum kalış kaç gün?12 Aylar (365 günler)

2024
Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara
2025
Oca
Şub
Mar
Nis
May
Haz
Tem
Ağu
Eyl
Eki
Kas
Ara

Uygunluk

Dolu

2 ay önce güncellendi

Aylık ücret

Ayda ne kadar ödeme yapılır?

Aylık kira
1038€

Hangi faturalar fiyata dahil?

Elektrik
Dahil
Gaz
Dahil
Su
Dahil
Kablosuz internet
Dahil

Kayıt sırasında ödeme

Ödenmesi gereken depozito var mı?
2 aylık kira
Ev sahibi ücreti
235€

Diğer giderler ve hizmetler

Temizlik hizmeti var mı?
Not available

Detaylar

Kontrat
14 günde bir
İptal politikası
Standart

Konaklama kuralları

Öğrenciler için mükemmel
Evcil hayvan kabul edilmiyor
Çiftler giremez

Gerekli belgeler

Öncelikle, lütfen aşağıdaki belgeleri alın. Başvurunuzun bir sonraki aşamasında bunlara ihtiyacınız olacak ve onlar olmadan rezervasyon yapamayacaksınız.

Gelir belgesi
Kimlik veya Pasaport

Berlin ev sahipleri, mülklerinde kimin yaşayacağına dair bilinçli bir karar verebilmek için kimlik belgesine ve gelir belgesine ihtiyaç duyarlar. Belgeleriniz veri tabanımızda güvenli bir şekilde saklanacak ve yalnızca ev sahibi tarafından görünüp, asla diğer kiracılar tarafından görülmeyecektir.

Ev sahibi politikaları

Bu ev sahibi sadece öğrencilere kiralar!!

Kayıt / Anmeldung mümkün

GEZ dahil değildir

Gerekli belgeler (lütfen ekleyin):

  • Kimlik / Pasaport
  • Üniversite kayıt sertifikası

++Almanca++

Passiert nach der Buchung auf Spotahome mıydı?

Wichtig: Nachdem deine Buchung auf Spotahome en iyi wurde, zorunlu du deine Reservierung noch einmal in unserem System finalisieren.

Es kommt folgendes auf dich zu:

1. Du erhältst per Mail einen Link zu unserer Website.

2. Auf unserer Web sitesi Daire-Typ auswählen, welches du dir auf Spotahome gesichert hast.

3. Danach erhältst du einen passwortgeschützten Zugang zu unserer Üyelik Alanı ve kannst hier deine Immatrikulationsbescheinigung sowie die Kopie deines Personalausweises oder Reisepasses hochladen und den Vertrag en iyi.

4. Anschließend prüfen wir deine Angaben und wenn alles passt, bekommst du eine automatische Mail mit der Zahlungsaufforderung der Kaution ve unserer tek seferlik Taşıma Ücreti (diee ist unabhängig von Zahlungen an Spotahome!)

5. Sobald keine Zahlungen mehr suç (innerhalb der nächsten 5 Werktage) ve das Geld bei uns angekommen ist, schließen wir die Buchung final ve du erhältst en finale Bestätigungsemail.

Keine Sorge, en iyi Hilfe benötigen düşüyor, kannst du dich immer gerne bei uns melden!

++İngilizce++

Spotahome'da rezervasyonunuz tamamlandıktan sonra ne olur?

Bilmekte fayda var: Spotahome'da rezervasyonunuz onaylandıktan sonra, rezervasyonunuzu sistemimizde tamamlamanız gerekmektedir. Aşağıdaki adımlar tamamlanmalıdır:

1. Web sitemize e-posta ile bir bağlantı alacaksınız.

2. Web sitemizde Spotahome'da rezerve ettiğiniz daire tipini seçmelisiniz.

3. Bir sonraki adım olarak, kayıt sertifikanızın yanı sıra kimlik kartınızın veya pasaportunuzun bir kopyasını yükleyebileceğiniz ve sözleşmeyi onaylayabileceğiniz Üyelik Alanımıza şifre korumalı erişim alacaksınız.

_4. Daha sonra, bilgilerinizi kontrol edeceğiz ve her şey uygunsa, depozitonun ödeme talebini ve tek seferlik işlem ücretimizi içeren otomatik bir e-posta alacaksınız (bu ödeme Spotahome'a ​​yapılan ödemelerden farklıdır!).

5. Bekleyen ödeme kalmadığında (önümüzdeki 5 iş günü içinde) ve parayı aldığımızda, rezervasyonu tamamlayacağız ve size nihai bir onay e-postası alacaksınız.

Endişelenme, yardıma ihtiyacın olursa her zaman bizimle iletişime geçebilirsin!

++Özel Ev Sahibi politikası:++

_Welche Mietvertragslaufzeiten sind verfügbar und was hat es mit der 1 Woche vorzeitigem Auszug zu tun?____Je nach Objekt Objekt kannst du zwischen Apartmanlar mit mindestens 6 bis 12 Monaten Laufzeit wählen. Während dieser Mietzeit, Studium befinden'i takip etmeli. Bitte beachte, die Rückgabe deines Apartments and the Uns erfolgt eine Woche vor dem Mietende, um aufgrund der Nutzung des Apartments ve für eine direkte Anschlussvermietung erforderlichen Reinigungs-, Instandhaltungs- und Reparaturmaßmennahmen. Wir haben die Miete auf der Basis einer um eine Woche gerçekletiren etkili Laufzeit kalkuliert, yani dass diese Regelung keinen wirtschaftlichen Nachteil für dich darstellt. Auszug notwendig._

_Hangi kiralama koşulları mevcuttur ve 1 hafta erken taşınma ile ilgili anlaşma nedir?____Mülkiyete bağlı olarak, minimum kiralama süresi 6 ila 12 ay olan daireler arasından seçim yapabilirsiniz. Ancak, bu kiralama süresi boyunca her zaman ders çalışıyor olmalısınız. Dairenizin kullanımı nedeniyle gerekli temizlik, bakım ve onarım önlemlerinin alınabilmesi ve doğrudan takip için dairenizin bize iade edilmesi, kiralama süresinin bitiminden bir hafta öncedir. kiralama. Kirayı, bu düzenlemenin sizin için ekonomik bir dezavantaj oluşturmaması için bir hafta kısaltılmış efektif vade üzerinden hesapladık. Tabii ki, bizimle kalma sürenizi uzatırsanız ve dairenizde oturmaya devam ederseniz, eski kira sözleşmeniz ile yeni kira sözleşmeniz arasında önceden taşınmanıza gerek yoktur._

Ev sahibi hakkında bilgi

Profesyonel

Tüm ev sahiplerimiz ekibimiz tarafından doğrulanmaktadır.

Spotahome Group'ta
Den beri 2022
Mutlu kiracı sayısı kaç?
86
Cevap zamanı
9-15h
Erasmusu'da yayınlanan taşınmazlar
82

Rezervasyon yapmak ister misin?

Evinizi %100 çevrimiçi bulun

Erasmusu ile yüz yüze ziyaretler geçmişte kaldı. Ekibimiz, çevrimiçi olarak görüntüleyebilmeniz için video turları ve fotoğraflar sunarak mülkü doğrular. Kararınızı vermek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri topluyoruz.

Rezervasyon talebinde bulunun

Sadece birkaç basit ayrıntı ile mülk talebinde bulunabilirsiniz ve mülk yanıt alana kadar sizin için tutulur. Ev Sahibi onaylayana kadar sizden ücret almayacağımızı unutmayın.

24 saat veya daha kısa süre içerisinde yanıt alın

Ev Sahibinin rezervasyon talebinize yanıt vermesi için 24 saati vardır. Kabul ederlerse, ödeme yönteminizden ücret alınacak ve sizi Ev Sahibi ile iletişime geçeceğiz. Kabul etmezlerse endişelenmeyin, sizden ücret alınmayacak ve alternatif arayışınızda size yardımcı olacağız.

Giriş

Taşınma tarihinizi, anahtar tesliminizi ve diğer her şeyi doğrudan Ev Sahibinizle planlayın. Ekstra bir güvenlik adımı olarak, bizimle bir problem hakkında iletişime geçmezseniz yalnız ilk ayın kirasını, siz taşındıktan 48 saat sonra Ev Sahibine aktaracağız.

Ayrıca şunu da beğenebilirsin...

  1. Berlin
  2. >
  3. Öğrenci konaklaması
  4. >
  5. Büchnerweg (Ref: 763394)